Formular pentru rezervare și plată servicii de vizitare - Exploratorium –

Muzeul Copiilor din Bulevardul Decebal intră în vacanță!
Nu ați reușit să vizitați una dintre cele trei expoziții educative și interactive de la Muzeul Copiilor?
Încă mai aveți timp!
Până în data de 10 iunie puteți să vă rezervați un tur călătorind în „Ocolul Pământului în 80 de curiozități”, istorie - „Kids in Roman Empire” sau prin facinanta lume a luminii – „Hitory of Light – Escape Room”.
Dar asta nu este tot! Rămâneți alături de noi pentru a descoperi ce alte surprize v-am pregătit începând cu 1 iunie la Muzeul Copiilor – Aproape de tine!
Accesul vizitatorilor:
- În prezentul formular se poate rezerva pentru o singură dată și un singur interval pentru un număr de maximum 10 sau15 tichete în funcție de turul ales. În cazul în care doriți să rezervați mai multe tururi, vă rugăm să recompletați formularul de rezervare.
- Tariful de rezervare și plată standard de vizitare este 30 lei (TUR 1 sau TUR 2), 50 lei (pentru TURUL 1 – ediție specială), respectiv 20 lei (TUR 3).
- Locurile sunt blocate pentru maximum 2h după care sesiunea va expira și rezervările efectuate nu vor fi validate în caz de neplată.
- Confirmarea finală va fi realizată doar după finalizarea plății serviciilor.
- Vă rugăm să aveți în vedere o diferență de cel putin 1 oră și jumătate între intervalele rezervate în aceeași zi!
- În cadrul Muzeului Copiilor recomandăm portul măștii de protecție.
- Accesul în spațiu se va efectua după completarea tuturor documentelor solicitate de către personal.
- Pentru rezervare vă rugăm să selectați un interval disponibil (ora este scrisă cu albastru și poate fi selectată). Dacă intervalul dorit este marcat cu culoarea gri, locurile pentru acel interval sunt epuizate și vă rugăm să vă reorientați către o altă zi/ interval/tur.
- După finalizarea procesului de plată, pe emailul dumneavoastră se va trimite o confirmare de participare ce validează rezervarea în cauză. În cazul în care nu ați primit confirmarea de participare, vă rugăm să apăsați AICI.
- Pentru informații suplimentare, vă rugăm să citiți cu atenție regulamentele, termenii și condițiile de participare disponibile în josul paginii www.hubproedus.ro.


 
Nume :   
 
Prenume :   
 
E-mail :  
 
Telefon:   
 
Adresa:   
*necesara pentru factura
 
CNP:   
*necesara pentru factura
 
 

TUR 1 - Ocolul Pământului în 80 de curiozități
Turul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani.
Vă invităm la o călătorie în jurul Pământului pentru a afla cele mai interesante curiozități! Pașapoartele sunt pregătite! Sunteți gata de îmbarcare? Timp de aproximativ 80 de minute vom pleca spre toate colțurile Planetei unde vom explora și învăța despre cele 7 continente, vom ajunge în ocean printre corali, vom călători cu balonul cu aer cald, vom traversa un pod peste râul cu crocodili, vom crea constelații, ne vom întâlni cu personalități marcante, vom rezolva puzzle-uri, jocuri educative și multe alte provocări și surprize! Totodată, vizita în cadrul Muzeului Copiilor vă va oferi și demonstrații gastronomice.
Cost servicii vizitare: 30 lei/persoană.
**Durata medie totală de vizitare: 1 oră până la maximum 2 ore/tur.

EDIȚIE SPECIALĂ!

Elemente surpriză, actori, teatru și impovizație. În zile weekend din perioada 07.05-05.06.2022 puteți opta pentru vizitarea turului special „Ocolul Pământului în 80 de curiozități”. Vizitatorii pot interacționa cu actorii ce vor interpreta personaje specifice celor 7 continente în zilele de weekend, respectiv: 7-8 mai 2022, 14-15 mai, 21-22 mai, 28-29 mai, 4-5 iunie orele de acces sunt marcate cu chenar portocaliu (in functie ziua aleasă pentru vizitare).
Cost servicii vizitare: 50 lei/persoană. Turul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani.
**Durata medie totală de vizitare: 1 oră până la maximum 2 ore/tur.

 
 
Data:   
 
Interval:
10:00
15 locuri disponibile
11:00
15 locuri disponibile
12:00
15 locuri disponibile
13:00
15 locuri disponibile
14:00
15 locuri disponibile
15:00
15 locuri disponibile
16:00
15 locuri disponibile
17:00
15 locuri disponibile
18:00
15 locuri disponibile
19:00
15 locuri disponibile
 

TUR 2 - Kids in Roman Empire
Muzeul Copiilor vă invită la o altă călătorie în istorie prin expoziția educativ-interactivă „Kids in Roman Empire”. Vă așteptăm să descoperim împreună curiozități despre Imperiul Roman. Vom afla împreună misterele construirii Romei, legenda lui Romulus și Remus, vestimentația romanilor, vom păși în Coloseum, vom deveni gladiatori, vom învăța despre arhitectura, arta, numerele romane și multe alte surprize. Sunteți pregătiți de aventură? Totodată, vizita în cadrul Muzeului vă va oferi experimente chimice sau fizice distractive.
Turul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani.
Cost servicii vizitare: 30 lei/persoană.
***Durata medie de vizitare: 1 oră până la maximum 2 ore/tur.

 
Data:   
 
Interval:
10:30
15 locuri disponibile
11:30
15 locuri disponibile
12:30
15 locuri disponibile
13:30
15 locuri disponibile
14:30
15 locuri disponibile
15:30
15 locuri disponibile
16:30
15 locuri disponibile
17:30
15 locuri disponibile
18:30
15 locuri disponibile
19:30
15 locuri disponibile
 
 

Turul 3 - History of Light – Escape Room
Vă așteptăm în cel mai nou spațiu interactiv și educativ găzduit de Muzeul Copiilor. Te-ai întrebat cum a apărut lumina artificială sau care sunt secretele luminii ultraviolete? Te așteptăm alături de noi să descoperim toate aceste curiozități, iar dacă echipa este pregătită, putem păși în camera dedicată unui escape room memorabil. Culori, lasere, oglinzi și multe alte provocări. Vom putea îndeplini toate misiunile pentru a evada din camera misterioasă?
Turul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani.
Cost servicii vizitare: 20 lei/persoană.
***Durata medie de vizitare: 30 minute până la maximum 1 h/tur.

 
Data:   
 
Interval:
10:45
10 locuri disponibile
11:45
10 locuri disponibile
12:45
10 locuri disponibile
13:45
10 locuri disponibile
14:45
10 locuri disponibile
15:45
10 locuri disponibile
16:45
10 locuri disponibile
17:45
10 locuri disponibile
18:45
10 locuri disponibile
19:45
10 locuri disponibile
 
 
 
 
Observații :
 
 
Persoană cu dizabilitățiNu   Da
 
Cate persoane (adulti si copii) vor vizita muzeul :   
 
Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale, cu termenii si conditiile, politica de retur si politica de confidentialitate
 
 
Cunoscand prevederile Art.323-326 din Noul Cod Penal privind falsul in declaratii si uzul de fals, declar ca informatiile furnizate sunt reale, conforme, valide si in concordanta cu realitatea
 
Îmi ofer acordul pentru a primi pe mail, după vizitare, un formular de feedback pentru evaluarea proiectului.
 
Declar că nu am intrat în contact în ultimele 14 zile cu nicio persoană diagnosticată cu COVID-19 și că nu prezint simptome specifice!
 
Tariful pentru o persoana este de 30 lei (TUR 1 sau TUR 2), 50 lei (pentru TURUL 1 – ediție specială), respectiv 20 lei (TUR 3).
 
Dupa efectuarea cu succes a tranzacției, beneficiarul va putea intra în posesia serviciilor conform programării specificate in formularul de mai sus.
 
*Accesul este gratuit pentru:
- copiii cu vârsta de până la 3 ani (formularul de rezevare se va completa cu numărul persoanelor cu vâstă mai mare de 3 ani);
- persoanele cu handicap și însoțitorii acestora (în baza prezentării documentelor doveditoare);
- copiii aflați în centre de plasament/apartamente de tip rezidențial sau orice formă de plasament și protecție pentru copii (în baza prezentării documentelor doveditoare menționând la secțiunea observații numărul de copii ce pot beneficia de gratuite conform regulamentului);
- Dacă în grupul cu care doriți sa vizitați muzeul exista persoane cu dizabilități vă rugăm sa recompletați formularul menționând numarul de persoane care pot beneficia de gratuitate conform regulamentului.

Pentru rezervări de grup (mai mult de 15 persoane) vă rugăm să transmiteți un e-mail pe adresa contact@proedus.ro.
 
 
 
 
 
Accesul în muzeu se realizează în baza unei rezervări prealabile
 
 
*Daca aveti o programare plătită dar nu ati primit e-mail cu codul rezervării apasati AICI
.