Formular pentru rezervare și plată servicii de vizitare - Exploratorium –

Accesul vizitatorilor:
- În prezentul formular se poate rezerva pentru o singură dată și un singur interval pentru un număr de maximum 15 tichete. În cazul în care doriți să rezervați mai multe tururi, vă rugăm să recompletați formularul de rezervare.
- Tariful de rezervare și plată standard de vizitare este 20 lei/30 lei/ 50 lei/persoană în functie de turul ales. Pentru grupuri mai mari de 15 persoane se pot aplica reduceri.
- Locurile sunt blocate pentru maximum 2h după care sesiunea va expira și rezervările efectuate nu vor fi validate în caz de neplată.
- Confirmarea finală va fi realizată doar după finalizarea plății serviciilor.
- Accesul în spațiu se va efectua după completarea tuturor documentelor solicitate de către personal.
- Pentru rezervare vă rugăm să selectați un interval disponibil (ora este scrisă cu albastru și poate fi selectată). Dacă intervalul dorit este marcat cu culoarea gri, locurile pentru acel interval sunt epuizate și vă rugăm să vă reorientați către o altă zi/ interval/tur.
- După finalizarea procesului de plată, pe emailul dumneavoastră se va trimite o confirmare de participare ce validează rezervarea în cauză. În cazul în care nu ați primit confirmarea de participare, vă rugăm să apăsați AICI.
- Pentru informații suplimentare, vă rugăm să citiți cu atenție regulamentele, termenii și condițiile de participare disponibile în josul paginii www.hubproedus.ro.


 
Nume :   
 
Prenume :   
 
E-mail :  
 
Telefon:   
 
Adresa:   
 
CNP:   
*necesara pentru factura
 
 

Turul 1 - Tematică: „Universul meseriilor – Aventurile lui Jobby” – Începând cu 1 septembrie 2022

Locație: Bulevardul Decebal, Nr. 11, Bloc S14, Sector 3, București

Descriere: Jobby, cel mai nou prieten al PROEDUS, vine la Muzeul Copiilor! Vreți să îl cunoașteți și voi? Alături de el aventura noastră va începe din preistorie unde ne vom transforma în vânători și vom călători până într-un orășel din perioada anilor 1800 pentru a afla ce îndeletniciri aveau strămoșii noștri. De aici tunelul timpului ne va teleporta în prezent. Știe toată lumea care sunt regulile de circulație, ce face un pompier, ce este o hidrocentrală și cum putem salva o viață? Haideți să experimentăm prin joacă cele mai importante meserii care fac un oraș să funcționeze. Nu vom încheia călătoria fără să aflăm care sunt meseriile viitorului și fără a pregăti un desert delicios în laboratorul demonstrativ de gastronomie. Turul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani.

Cost servicii vizitare: 30 lei/persoană.

EDIȚIE SPECIALĂ!

Elemente surpriză, actori, teatru și improvizație. În zilele weekend până în data de 18 decembrie 2022 puteți opta pentru vizitarea turului special „Universul meseriilor – Aventurile lui Jobby”. Vizitatorii pot interacționa cu actorii ce vor interpreta personaje specifice din diverse domenii în zilele de weekend - orele de acces sunt marcate cu chenar portocaliu (in functie ziua aleasă pentru vizitare). Turul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani.

Cost servicii vizitare: 50 lei/persoană.

Durata medie de vizitare: 50 minute până la maximum 1 oră și 30 minute/tur.

 
 
Data:   
 
Interval:
10:00
15 locuri disponibile
11:00
15 locuri disponibile
12:00
15 locuri disponibile
13:00
15 locuri disponibile
14:00
15 locuri disponibile
15:00
15 locuri disponibile
16:00
15 locuri disponibile
17:00
15 locuri disponibile
18:00
15 locuri disponibile
19:00
15 locuri disponibile
 

Turul 2 - Tematică: „History of Light – Escape Room” – Începând cu 1 septembrie 2022

Locație: Bulevardul Decebal, Nr. 11, Bloc S14, Sector 3, București

Descriere: este un spațiu educativ și interactiv despre istoria luminii unde cei mici vor putea învăța care sunt sursele de lumină naturală sau artificială. Vă așteptăm alături de noi să descoperim toate aceste curiozități, iar dacă echipa este pregătită, putem păși în camera dedicată unui escape room memorabil. Culori, lasere, oglinzi și multe alte provocări. Vom putea îndeplini toate misiunile pentru a evada din camera misterioasă?

Turul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani.

Cost servicii vizitare: 20 lei/persoană.

Durata medie de vizitare: 35 minute până la maximum 45 minute/tur.

 
Data:   
 
Interval:
10:15
15 locuri disponibile
11:15
15 locuri disponibile
12:15
15 locuri disponibile
13:15
15 locuri disponibile
14:15
15 locuri disponibile
15:15
15 locuri disponibile
16:15
15 locuri disponibile
17:15
15 locuri disponibile
18:15
15 locuri disponibile
19:15
15 locuri disponibile
 
 

Turul 3 - Tematică: „Kiddolimpiada” – Începând cu 23 septembrie 2022
Cea mai nouă expoziție interactivă dedicată sportului vine la Muzeul Copiilor! Cine aleargă mai repede, cine are cele mai bune reflexe, cine sare cel mai mult la coșul de baschet? Alături de întreaga familie puteți să vă testați abilitățile sportive, să vă întreceți în competiții haioase și să aflăm împreună curiozități despre marile personalități din lumea sportului.
Știți care sunt cei mai buni sportivi români și internaționali? Obiecte de valoare sau premiile obținute de aceștia pot fi admirate chiar în timpul vizitei. Dar asta nu este tot! Turul se va încheia abia după ce vom face un experiment inedit în laboratorul de fizică și chimie. Turul este adresat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani.

Cost servicii vizitare: 30 lei/persoană.

Durata medie de vizitare: 45 minute până la maximum 1 ora și 15 minute/tur.

 
Data:   
 
Interval:
10:45
10 locuri disponibile
11:45
10 locuri disponibile
12:45
10 locuri disponibile
13:45
10 locuri disponibile
14:45
10 locuri disponibile
15:45
10 locuri disponibile
16:45
10 locuri disponibile
17:45
10 locuri disponibile
18:45
10 locuri disponibile
19:45
10 locuri disponibile
 
 
 
 
Observații :
 
 
Persoană cu dizabilitățiNu   Da
 
Cate persoane (adulti si copii) vor vizita muzeul :   
 
Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale, cu termenii si conditiile, politica de retur si politica de confidentialitate
 
 
Cunoscand prevederile Art.323-326 din Noul Cod Penal privind falsul in declaratii si uzul de fals, declar ca informatiile furnizate sunt reale, conforme, valide si in concordanta cu realitatea
 
Îmi ofer acordul pentru a primi pe mail, după vizitare, un formular de feedback pentru evaluarea proiectului.
 
Declar că nu am intrat în contact în ultimele 14 zile cu nicio persoană diagnosticată cu COVID-19 și că nu prezint simptome specifice!
 
Tariful pentru o persoana este de 30 lei (TUR 1 sau TUR 3), 50 lei (pentru TURUL 1 – ediție specială), respectiv 20 lei (TUR 2).
 
Dupa efectuarea cu succes a tranzacției, beneficiarul va putea intra în posesia serviciilor conform programării specificate in formularul de mai sus.
 
*Accesul este gratuit pentru:
- copiii cu vârsta de până la 3 ani (formularul de rezevare se va completa cu numărul persoanelor cu vâstă mai mare de 3 ani);
- persoanele cu handicap și însoțitorii acestora (în baza prezentării documentelor doveditoare);
- copiii aflați în centre de plasament/apartamente de tip rezidențial sau orice formă de plasament și protecție pentru copii (în baza prezentării documentelor doveditoare menționând la secțiunea observații numărul de copii ce pot beneficia de gratuite conform regulamentului);
- Dacă în grupul cu care doriți sa vizitați muzeul exista persoane cu dizabilități vă rugăm sa recompletați formularul menționând numarul de persoane care pot beneficia de gratuitate conform regulamentului.

Pentru rezervări de grup (mai mult de 15 persoane) vă rugăm să transmiteți un e-mail pe adresa contact@proedus.ro.
 
 
 
 
 
Accesul în muzeu se realizează în baza unei rezervări prealabile
 
 
*Daca aveti o programare plătită dar nu ati primit e-mail cu codul rezervării apasati AICI
.